‘BERICHTEN’ van PvdA Westerveld van juni 2020

Door Redactie op 2 juli 2020

In deze aflevering van BERICHTEN besteden we aandacht aan de motie van PvdA Westerveld over het alvast aanwijzen en bouwrijp maken van locaties voor woningbouw. Energiezuinige en duurzame huur- en koopwoningen in het lagere segment. Bedoeld voor starters, ouderen en kleine gezinnen. Tot vreugde van de fractie stemde de gemeenteraad er mee in.

Dit gebeurde tijdens de behandeling van de Voorjaarsnota van Westerveld. Daarom ook een vermelding in BERICHTEN van de inbreng van Jan Puper, voorzitter van de PvdA-fractie, tijdens het debat. 

De fractie komt na een reeks digitale overleggen vanwege de coronacrisis weer bijeen om te vergaderen en daarom konden 2 leden van Meten=Weten aanschuiven om een toelichting te geven op het rapport over het vóórkomen van schadelijke stoffen in natuurgebieden.

Verder nog een opsomming van belangrijke agendapunten tijdens de komende ledenvergadering van PvdA Westerveld. En tot slot werpt het afdelingsbestuur de vraag op of we wel door moeten gaan met het plakken van de grote verkiezingsposters of dat we beter andere communicatiemiddelen kunnen gebruiken om de kiezers te bereiken.

Lees BERICHTEN van juni 2020

PvdA Westerveld geeft maandelijks ‘BERICHTEN’ uit. Hierin staat een keuze uit de belangrijkste onderwerpen waar het bestuur en de fractie zich mee bezig houden. De onderwerpen worden kort beschreven, vaak met verwijzingen naar een uitgebreidere beschrijving op onze website of onze facebookpagina.

Redactie

Redactie

De redactie van de website bestaat uit de leden van het afdelingsbestuur.

Meer over Redactie