Door Redactie op 19 april 2024

Uitnodiging viering Dag van de Arbeid op 1 mei PvdA Zuidwest-Drenthe

Het bestuur van de nieuwe PvdA-afdeling Zuidwest-Drenthe nodigt de PvdA-leden in de gemeenten Westerveld, De Wolden en Meppel uit voor de viering van de Dag van de Arbeid op 1 mei in Nijeveen. Er zal onder andere gesproken worden door gedeputeerde Yvonne Turenhout en afdelingsvoorzitter Rudy Rabbinge. Verder worden de jubilarissen gehuldigd.

Het bericht van het afdelingsbestuur, waarin de leden zijn uitgenodigd, luidt als volgt:

“Wat een geweldige gelegenheid om samen te komen en de Dag van de Arbeid te vieren! Op woensdag 1 mei 2024 nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan onze 1 mei-viering in Dorpshuis de Schalle in Nijeveen. Het belooft een inspirerende avond te worden waarbij we stilstaan bij de historische betekenis van deze dag en de voortgaande strijd voor eerlijke arbeidsomstandigheden wereldwijd. Maar het is ook een dag om elkaar te ontmoeten!

We hebben een programma samengesteld met inspirerende sprekers, zoals gedeputeerde Yvonne Turenhout en onze voorzitter Rudy Rabbinge. Samen zullen we de resultaten van arbeiders door de geschiedenis heen vieren en kijken vooruit naar een rechtvaardige toekomst voor iedereen, met oprechte aandacht voor bestaanszekerheid.

We doen dit met de leden uit de gemeenten Westerveld, De Wolden en Meppel en staan stil bij onze trouwe jubilerende leden. Verder is er een hapje en een drankje. Natuurlijk is er ook ruimte voor een ontmoeting met zowel bekenden als onbekenden. Neem gerust je buren, vrienden en kinderen mee! Laat ons even weten of u komt en met hoeveel personen, zodat we kunnen zorgen voor voldoende versnaperingen. Jubilarissen hoeven zich niet meer op te geven, daar hebben we al contact mee gehad. En mocht u problemen hebben met vervoer, laat het ons dan weten, we regelen graag (zonder kosten) het vervoer voor u.

We kijken er enorm naar uit om samen met u deze belangrijke dag te vieren en elkaar te ontmoeten. Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Bestuur van de afdeling PvdA Zuidwest-Drenthe

  • Datum:         woensdag 1 mei 2024
  • Tijd:               19.30 tot circa 21.30 uur
  • Locatie:         Dorpshuis de Schalle, Nieuweweg 27, 7948 AA Nijeveen
  • contact:         [email protected]
Redactie

Redactie

De redactie van de website bestaat uit de leden van het afdelingsbestuur.

Meer over Redactie