Bewoners Zorgvlied willen graag andere plek voor zendmast

Door Chrisstien Dollekamp op 21 oktober 2018

Vanwege de ziekte van onze fractievoorzitter, Jan Puper, heeft de fractie besloten de bestaande vergaderstructuur van de fractievergaderingen te veranderen, zolang Jan zijn plaats niet kan innemen. De fractie, bestaande uit Henri Jansen, Chrisstien Dollekamp en Albert Fopma, hebben nu meer bijeenkomsten en vergaderingen te bezoeken en een reguliere vergadering op donderdag is niet meer mogelijk.

Daarom hebben we besloten om in de week dat we geen commissie of raad hebben een bijeenkomst op locatie te organiseren. In die bijeenkomst gaan we om tafel met bewoners en/ of dorpsbelangen om te praten over zaken die bij hun leven, die al dan niet politiek belangrijk zijn. Daarna gaan we in een kleinere setting verder met een denktank van fractievolgers en deskundigen over een of meer politieke onderwerpen die de agenda zullen gaan bepalen in de commissies en raad erna.

Fractievergadering in Zorgvlied
Dit keer is de fractie in Wateren/ Zorgvlied geweest om te luisteren naar de standpunten rond de beoogde zendmast van KPN in Wateren. Zestien personen hebben hun standpunt laten blijken. Men wil graag een zendmast, maar liever op een andere plaats.
De fractie heeft kennis genomen van hetgeen verteld is en bereidt naar aanleiding daarvan vragen voor aan het college.

Tevredenheid over het resultaat
Deze eerste keer vergaderen op locatie heeft voor de fractie een goed resultaat gehad. De fractie zal deze vorm van vergaderen verder uitwerken.

Chrisstien Dollekamp

Chrisstien Dollekamp

Maak kennis met Chrisstien Dollekamp Mijn naam is Chrisstien Dollekamp. Ik ben bij de gemeenteraadsverkiezingen begonnen als burgerlid. In september 2023 heb ik de functie van raadslid aanvaard. Zoals ik als burgerlid al eerder heb gemerkt: Het sociale domein trekt mij het meeste aan , maar ook veel andere onderwerpen hebben mijn interesse. Te denken

Meer over Chrisstien Dollekamp