PvdA Westerveld gaat inwoners helpen bij zienswijze gaswinning.

Door Fractie PvdA Westerveld op 25 november 2017

De informatieavond in Ons Dorpshuis te Wilhelminaoord van donderdagavond 23 november jl. over de mogelijke gevolgen van gaswinning in de gemeenten Westerveld en Steenwijkerland is niet goed verlopen. Dat is althans de mening van PvdA-fractievoorzitter Jan Puper. “Het was te druk, te chaotisch en veel mensen hebben niet de informatie gehad waarop ze hoopten”, aldus Puper.

Ook het PvdA statenlid Peter Zwiers was aanwezig en ontving diverse vragen van bezorgde inwoners over wat zij nu kunnen en moeten doen.

De PvdA-fractie in Westerveld laat het er niet bij zitten en organiseert een tweede bijeenkomst. Op woensdagavond 6 december kunnen inwoners opnieuw in Ons Dorpshuis terecht. De daar aanwezige PvdA’ers helpen iedereen die dat wil met het indienen van een zienswijze.
Jan Puper: “Aanvragen voor gasboringen zijn voor de gemeente politiek complex, ook wij staan deels op afstand maar wat wij wel kunnen is hulp bieden aan de inwoners die een zienswijze willen indienen, dat mag men van ons verwachten en doen we dus nu. We spreken als PvdA niet alleen onze zorgen uit maar begeleiden de inwoners in de juridische wijze van het indienen van een zienswijze.”

Belangstellenden kunnen op 6 december vanaf 19:00 uur tot 21:00 uur terecht in Ons Dorpshuis te Wilhelminaoord.

 

Fractie PvdA Westerveld

Fractie PvdA Westerveld

De PvdA-fractie bestaat vanaf 26 september 2023 uit: Ramona Rösener Manz, raadslid, fractievoorzitter Chrisstien Dollekamp, raadslid Tot de PvdA-fractie worden ook gerekend de burger(raads)leden Casper Dollekamp en Ton Spijkerman. Zie voor de contactgegevens van de fractie: https://westerveld.pvda.nl/contact/ Bijgesteld op 27 september 2023

Meer over Fractie PvdA Westerveld